Ambiente de fondo si/no

Донација за надоградба на Тренинг центри

18 Día 2,868, 10:41 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Ќе бидам кратка и јасна 😃

Пред некое време се вратив на играва и видов дека има многу иновации во играва кој се позитивни но некои се и негативни.

Мислев дека со собирањето медали ќе успеам да соберам и голд за да ги надоградам тренинг центрит

leer más »

Македонија и eRepublik порано и сега II Дел

23 Día 2,849, 15:15 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Поради тоа што имаше некоја заинтересираност за првата статија еве и уште една или II дел од Македонија и eRepublik порано и сега. Да продолжиме од таму кај што застанавме.

Четвртиот Претседател на Македонија беше избран [url=https://www.

leer más »

Македонија и eRepublik порано и сега

25 Día 2,848, 03:50 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Како што многу од играчите ја напуштија играва или пак се укл. од време на време така и јас, па затоа овоа мое неодамнешно враќање ме натера да напишам еден текест за тоа како беше порано како беше актуелна играта.

Во ноември 2010 Македонија за пр

leer más »

Кој верува, нека верува... кој не здравје

50 Día 1,826, 15:05 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Здраво на сите по долго време пауза...

Неодамна земав акаунт кој е во голем минус 80k и стварно немам начин како сама да го решам тој проблем иако се одлучив да го земам и покрај минусот во кој што беше влезен претходниот сопственик. Инаку може
leer más »