Ambiente de fondo si/no

[Диктатор еСрбије] Октобарска диктатура

153 Día 3,234, 04:51 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПоштовани грађани , обраћам вам се са идејом да вас укратко упутим у тренутна збивања у вашој диктаторској влади као и кратак резиме деловања из претходног месеца.

Овог јутра дана 3123. е … leer más »

[Диктатор еСрбије] Успешна одбрана земље

90 Día 3,230, 14:10 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПоштовани грађани

Сведоци смо великих победа које смо остварили у протеклих неколико дана. Успели смо да зауставимо и оборимо 5 од 7 ваздушних напада, 3 ваздушна напада на Македонију од … leer más »

[Диктатор еСрбије] Одбрана савезника + едит

86 Día 3,227, 09:41 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПоштовани грађани,

Због ситуације која је задесила Македонију и Бугарску, враћањем Грка у игру одлучили смо да покренемо напад на Грчку док ће Румунија кренути на Турску. Не можемо да доз … leer más »

[Диктатор еСрбије]Обраћање

88 Día 3,216, 01:22 Publicado en Serbia Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialПоштовани грађани,

Дана 08.09.2016 Војни Савет донео је одлуку о враћању новца јединици Ратници који је ресетовањем оргова украден од стране појединаца који су државу представљали.

Вој … leer más »

[Диктатор еСрбије] Уводно обраћање

66 Día 3,204, 10:09 Publicado en Serbia Serbia Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialПоштовани суграђани и суграђанке,

Ово је мој први мандат, прва диктатура и прво ангажовање у вођењу државе. Већина ме познаје као војника који је увек ту када је потребна помоћ држави или … leer más »