Ambiente de fondo si/no

Raport Rreth Fabrikave Shtetrore

24 Día 2,484, 03:38 Publicado en Chile Chile Negocios y finanzas Negocios y finanzas


Pershendetje Vllazni
Desha ta bej 1 raportim Rrreth fabrikav shtetrore.

Fabrika Shtetrore 2:
Ne Fabriken Shtetrore 2 Prodhohen :
80 q7 plus 200 q4
leer más »

Raport mbi fabrikat e shtetit [20.07.2014]

0 Día 2,434, 08:59 Publicado en Chile Chile Negocios y finanzas Negocios y finanzas

o7 vllaXni, shpresoj te jeni mire te gjith, deshta te bej ni raport te shkurt mbi gjendjen e fabrikave.

Fabrika FPZH

Siç e dini te gjith, kjo fabrik ka fabriken e ushqimit te cilesis Q5 dhe nuk ka asnje puntor. Dhe kjo eshte gjendja ne

leer más »

Donacioni dhe gjendja e Fabrikes me 18 tetor 2013

12 Día 2,159, 00:42 Publicado en Albania Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Fabrika ka pranuar keto donacione nga lojtari MaxTex dhe Last Life (ALWarrior).E falenderojme nga zemra MaxTex dhe Last Life dhe i deshirojme ne shendet ne jete.

Ne process te

leer más »

Pagesa nga 19 ALL

12 Día 2,149, 12:50 Publicado en Albania Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Nga tani, Fabrikashteterore do te paguaje pagat nga 19 ALL per punetoret Shqiptar.

Transferimi i tankeve per ata qe kane punuar keto dy dite eshte bere sot:

Successfully transferred 4 item(s) to Flamur Haradinaj.
Successfully transferred 8

leer más »

Gjendja dhe punetoret deri me 6 Janar 2013

2 Día 2,148, 03:37 Publicado en Albania Albania Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Menaxheri i fabrikes ka bere edhe nje blerje te War Stash, duke mbledhur keshtu 50 gold + bonus loyalty points:Me to jane blere 5 Aluminium mines te reja duke rritur prodhimin

leer más »