Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

It makes you fly!

RCI - Utdelning, lån o profit!

6 Día 2,071, 19:06 Publicado en Sweden Sweden Negocios y finanzas Negocios y finanzasTjenare! Som ni märkt så har intervallen mellan utdelning i RCI blivit lite längre vilket handlar om tidsbrist från min sida. Men nu är jag klar och denna utdelning är 44,139 guld (9490 CC).

Det … leer más »

ID - För ett starkt Sverige!

24 Día 2,012, 18:01 Publicado en Sweden Sweden Debates y análisis político Debates y análisis político

Idag så kommer ett val att hållas, ett kongressval. För första gången på ett bra tag så får Sverige en kongress så nu är det dags för oss att vakna och enas. Ni sitter säkert hemma och funderar på vart er röst kan läggas. Jag kan stolt säga att det

leer más »

RCI - Erbjuder kapital till bästa priset!

4 Día 2,008, 16:18 Publicado en Sweden Sweden Negocios y finanzas Negocios y finanzasTjenare! Tänkte komma med ett erbjudande såhär i förbifarten. RCI har ca 40 000 CC och en hög med guld som sitter och dammar så tänkte att det skulle vara smart att låna ut lite pengar till behövande. … leer más »

Resource Corporation, Inc - utdelning och nyheter

16 Día 1,998, 20:51 Publicado en Sweden Sweden Negocios y finanzas Negocios y finanzasTjenare! Nu har jag suttit uppe hela natten för att mata in alla siffror och dela ut alla pengar din de ärade aktieägarna i RCI. Jag är trött men ska se till att ge er en rapport om läget och … leer más »

Eagle news - Fish yeah

16 Día 1,994, 16:41 Publicado en Sweden Sweden Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Hejsan allihopa! Jag har två saker att häva ur mig såhär lite mitt i natten så jag rullar på. För det första så försökte jag bli vald till kung av alla nissar på .se men det gick väl sådär..

1. Ja, C.Nilsson ska blir Sveriges kung på obestämd tid!

leer más »