Ambiente de fondo si/no

" Lidhja e Arbrit " - Programi

29 Día 2,011, 02:31 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Pershendetje trima shqiptare!

Perseri “Lidhja” tashme e shumenjohur shqiptare,ose ndryshe edhe partia “Lidhja e Arbrit” vjen perseri perpara jush per te rikujtuar prioritet e saj dhe te gjithe Shqiperise,si edhe planin e saj per te arritur ne

leer más »

(MoFA) '' Medals of Gratitude ''

61 Día 1,924, 09:28 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialRepublic of Albania
Ministry of Foreign Affairs
John Largo - '' Medal of gratitude ''

[ … leer más »

(MoFA) Millyi - "Honorary Ambassador of Albania"

32 Día 1,923, 09:48 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social
Republic of Albania
Ministry of Foreign Affairs


"millyi" - "Honorary Ambassador of … leer más »