Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Misionet dhe Shperblimet

Día 1,895, 07:08 Publicado en Albania Albania por Snooop Lion
Ky artikull është përgaditur enkas për lojtarët e rinjë që të kanë disa njohuri më të mëdha rreth lojës, më saktësisht rreth Misioneve dhe Shpërblimeve.

Misioni 1: Dita për stërvitje
Forca është shumë e rëndësishme, stërvitu cdo ditë për t'a shtuar atë

Kërkesat:
- Stërvitu për herë të parë
(Kliko butonin Stërvitu)

Shpërblimet:
+2 Armë
+5 Fuqia

Misioni 2: Hapat e parë në betejë
Rriteni gradën tuaj ushtarake duke luftuar në fushëbeteja

Kërkesat:
- Arrini gradën tuaj ushtarake si Privat
- Rimbush 100 Energji për një ditë
(Klikoni butonin Lufto në fushëbeteja)

Shpërblimet:
+10 Njësit e Ushqimit

Misioni 3: Hero i ardhshëm
Lufto derisa të mposhtësh armiqtë që të ndihmosh vendin tënd

Kërkesat:
-Mposht 5 armiq

Shpërblimet:
+3 Armët Q5
+2 Pikët e Eksperiencës

Misioni 4: Kontrollimi i pagësës së parë
Puno ditë pas dite për të shtuar pasurinë tuaj

Kërkesat:
- Gjej punë
- Puno
(Shko tek Vendet e Mia dhe kliko Punësohu)

Shpërblimet:
+2 Pikët e Eksperiencës

Misioni 5: Detyrat e Përditshme
Lojtarët e përkushtuar marrin shpërblim çdo ditë

Kërkesat:
- Përfundo Detyrat e Përditshme
(Çdo ditë ju duhet të punoni dhe të stërviteni për të plotësuar Detyrat e Përditshme)

Shpërblimet:
+5 Forca
+5 Pikët e Eksperiencës

Misioni 6: Shtimi i Nivelit
Duke luftuar është një rrugë e mirë për të marrë pikë eksperience dhe të arrish nivele më të larta

Kërkesat:
- Arrije Nivelin 5
(Puno,stërvitu dhe lufto çdo ditë për të rritur nivelin)

Shpërblimet:
+1000 Depoja

Misioni 7: Futu në Ushtri
Ushtria është për të qenë të bashkuar dhe për të luftuar aty ku vendi yt ka nevojë për ty

Kërkesat:
- Futu në një Njësi Ushtarake
(Shko tek faqja e njësive Ushtarake për të zgjedhur njësinë tuaj ushtarake)

Shpërblimet:
+3 Armët
+3 Pikët e Eksperiencës

Misioni 8: Anëtarësim i plotë
Duke mposhtur armiq ju ndihmon të behëni anëtar i plotë

Kërkesat:
- Siguroni anëtarsimin e plotë në njësinë tuaj ushtarake
(Plotësoni urdhërat e rekrutimit për t'u bërë anëtar i plotë)

Shpërblimet:
+1 Paketë Energjie
+3 Armët

Misioni 9: Punë të përditshme
Puno dhe stërvitu çdo ditë në mënyrë që vendi juaj të mbështetet në ju!

Kërkesat:
- Puno për 2 ditë
- Stërvitu për 2 ditë

Shpërblimet:
+200 All
+5 Pikët e Eksperiencës

Misioni 10: Shtoje Inventarin tuaj
Të duhen më shumë produkte? Shko në tregu!

Kërkesat:
- Buy 50 food
- Buy 20 armë
(Blej ushqim nga tregu)
(Blej armë nga tregu)


Shpërblimet:
+1000 Depoja
+5 Armët

Misioni 11: Plotëso Urdhërat
Ushtria është për të qenë të bashkuar dhe për të luftuar aty ku vendi juaj ka nevojë për ju

Kërkesat:
- Përfundoje Urdhërin e Përditshëm
(Mposht 25 armiq në luftën e Urdhërit të Përditshëm për të marrë shpërblimin)

Shpërblimet:
+10 Njësit e Ushqimit

Misioni 12: Rritja e Gradës
Lufto çdo ditë për të rritur gradën tuaj

Kërkesat:
- Arrije gradën ushtarake të Rreshterit

Shpërblimet:
+1 Paketë Energjie

Misioni 13: Bëhu i Rritur
Bëhu më i fuqishëm që pastaj të bëhesh i rritur dhe t'i kesh të drejtat për të votuar ose për tu zgjedhur president.

Kërkesat:
- Arrini 50 Forcë
(Shtojeni forcën tuaj që të shkaktosh më shumë dëme në beteja)

Shpërblimet:
+10 forca

Misioni 14: Fillo Prodhimin
Punoni në kompaninë tuaj që të prodhosh rezerva dhe në këtë mënyrë mund të luftosh më shumë.

Kërkesat:
- Punoni në kompanitë e juaja
(Zgjidh për të punuar si menaxher në kompaninë tuaj dhe fillo prodhimin)

Shpërblimet:
+1 Minierë e Hekurit

Misioni 15: Fabrika e parë e Armëve
Është më lehtë për të mposhtur armiq kur ke armë sesa të luftoni me duar

Kërkesat:
- Posedoni 1 Fabrikë të Armëve

Shpërblimet:
+500 Weapon raw material

Misioni 16: Duel Plato Lana dhe Pula pa kokë
Një duel ndërmjet Platos Lanës dhe Pulës pa kokë do të filloj pas çdo 25 vrasje që i bëni

Kërkesat:
- Mposhtni Platon 5 herë
- Mposhtni Lanën 5 herë
- Mposhtni Pulën pa kokë 5 herë

Shpërblimet:
+5 Përforcues Bazuke
+5 Raketa si Hero
+50 Fuqia
 

Comentarios

LiL Serxhio
LiL Serxhio Día 1,895, 07:10

first 😛

kushtrimzz
kushtrimzz Día 1,895, 09:45

last

AqifPasha
AqifPasha Día 1,895, 11:52

voted

DonCurtis
DonCurtis Día 1,895, 12:18

fourth

illegal name002
illegal name002 Día 1,895, 12:42

fifty fifty

Portofoli Humbur
Portofoli Humbur Día 1,896, 00:46

Bravo Snoop !
V

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Día 1,896, 03:00

BRRRR 😃

Toverlani
Toverlani Día 1,897, 00:01

Vigec Shac?

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.