Ambient on/off

Join the new world

 

Misionet dhe Shperblimet

Day 1,895, 07:08 Published in Albania Albania by Snooop Lion
Ky artikull është përgaditur enkas për lojtarët e rinjë që të kanë disa njohuri më të mëdha rreth lojës, më saktësisht rreth Misioneve dhe Shpërblimeve.

Misioni 1: Dita për stërvitje
Forca është shumë e rëndësishme, stërvitu cdo ditë për t'a shtuar atë

Kërkesat:
- Stërvitu për herë të parë
(Kliko butonin Stërvitu)

Shpërblimet:
+2 Armë
+5 Fuqia

Misioni 2: Hapat e parë në betejë
Rriteni gradën tuaj ushtarake duke luftuar në fushëbeteja

Kërkesat:
- Arrini gradën tuaj ushtarake si Privat
- Rimbush 100 Energji për një ditë
(Klikoni butonin Lufto në fushëbeteja)

Shpërblimet:
+10 Njësit e Ushqimit

Misioni 3: Hero i ardhshëm
Lufto derisa të mposhtësh armiqtë që të ndihmosh vendin tënd

Kërkesat:
-Mposht 5 armiq

Shpërblimet:
+3 Armët Q5
+2 Pikët e Eksperiencës

Misioni 4: Kontrollimi i pagësës së parë
Puno ditë pas dite për të shtuar pasurinë tuaj

Kërkesat:
- Gjej punë
- Puno
(Shko tek Vendet e Mia dhe kliko Punësohu)

Shpërblimet:
+2 Pikët e Eksperiencës

Misioni 5: Detyrat e Përditshme
Lojtarët e përkushtuar marrin shpërblim çdo ditë

Kërkesat:
- Përfundo Detyrat e Përditshme
(Çdo ditë ju duhet të punoni dhe të stërviteni për të plotësuar Detyrat e Përditshme)

Shpërblimet:
+5 Forca
+5 Pikët e Eksperiencës

Misioni 6: Shtimi i Nivelit
Duke luftuar është një rrugë e mirë për të marrë pikë eksperience dhe të arrish nivele më të larta

Kërkesat:
- Arrije Nivelin 5
(Puno,stërvitu dhe lufto çdo ditë për të rritur nivelin)

Shpërblimet:
+1000 Depoja

Misioni 7: Futu në Ushtri
Ushtria është për të qenë të bashkuar dhe për të luftuar aty ku vendi yt ka nevojë për ty

Kërkesat:
- Futu në një Njësi Ushtarake
(Shko tek faqja e njësive Ushtarake për të zgjedhur njësinë tuaj ushtarake)

Shpërblimet:
+3 Armët
+3 Pikët e Eksperiencës

Misioni 8: Anëtarësim i plotë
Duke mposhtur armiq ju ndihmon të behëni anëtar i plotë

Kërkesat:
- Siguroni anëtarsimin e plotë në njësinë tuaj ushtarake
(Plotësoni urdhërat e rekrutimit për t'u bërë anëtar i plotë)

Shpërblimet:
+1 Paketë Energjie
+3 Armët

Misioni 9: Punë të përditshme
Puno dhe stërvitu çdo ditë në mënyrë që vendi juaj të mbështetet në ju!

Kërkesat:
- Puno për 2 ditë
- Stërvitu për 2 ditë

Shpërblimet:
+200 All
+5 Pikët e Eksperiencës

Misioni 10: Shtoje Inventarin tuaj
Të duhen më shumë produkte? Shko në tregu!

Kërkesat:
- Buy 50 food
- Buy 20 armë
(Blej ushqim nga tregu)
(Blej armë nga tregu)


Shpërblimet:
+1000 Depoja
+5 Armët

Misioni 11: Plotëso Urdhërat
Ushtria është për të qenë të bashkuar dhe për të luftuar aty ku vendi juaj ka nevojë për ju

Kërkesat:
- Përfundoje Urdhërin e Përditshëm
(Mposht 25 armiq në luftën e Urdhërit të Përditshëm për të marrë shpërblimin)

Shpërblimet:
+10 Njësit e Ushqimit

Misioni 12: Rritja e Gradës
Lufto çdo ditë për të rritur gradën tuaj

Kërkesat:
- Arrije gradën ushtarake të Rreshterit

Shpërblimet:
+1 Paketë Energjie

Misioni 13: Bëhu i Rritur
Bëhu më i fuqishëm që pastaj të bëhesh i rritur dhe t'i kesh të drejtat për të votuar ose për tu zgjedhur president.

Kërkesat:
- Arrini 50 Forcë
(Shtojeni forcën tuaj që të shkaktosh më shumë dëme në beteja)

Shpërblimet:
+10 forca

Misioni 14: Fillo Prodhimin
Punoni në kompaninë tuaj që të prodhosh rezerva dhe në këtë mënyrë mund të luftosh më shumë.

Kërkesat:
- Punoni në kompanitë e juaja
(Zgjidh për të punuar si menaxher në kompaninë tuaj dhe fillo prodhimin)

Shpërblimet:
+1 Minierë e Hekurit

Misioni 15: Fabrika e parë e Armëve
Është më lehtë për të mposhtur armiq kur ke armë sesa të luftoni me duar

Kërkesat:
- Posedoni 1 Fabrikë të Armëve

Shpërblimet:
+500 Weapon raw material

Misioni 16: Duel Plato Lana dhe Pula pa kokë
Një duel ndërmjet Platos Lanës dhe Pulës pa kokë do të filloj pas çdo 25 vrasje që i bëni

Kërkesat:
- Mposhtni Platon 5 herë
- Mposhtni Lanën 5 herë
- Mposhtni Pulën pa kokë 5 herë

Shpërblimet:
+5 Përforcues Bazuke
+5 Raketa si Hero
+50 Fuqia
 

Comments

LiL Serxhio
LiL Serxhio Day 1,895, 07:10

first 😛

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,895, 09:45

last

AqifPasha
AqifPasha Day 1,895, 11:52

voted

DonCurtis
DonCurtis Day 1,895, 12:18

fourth

illegal name002
illegal name002 Day 1,895, 12:42

fifty fifty

Portofoli Humbur
Portofoli Humbur Day 1,896, 00:46

Bravo Snoop !
V

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 1,896, 03:00

BRRRR 😃

Toverlani
Toverlani Day 1,897, 00:01

Vigec Shac?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.