Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

5 years Erepublik Anniversary[TW news]

Día 1,826, 03:30 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) República de Macedonia (ARYM) por The Argead
Ден 1826
5 години постоење на ерепублик.Денеска се 5 години од постоењето на ерепублик и со тоа Плато реши да ни даде некои попусти.Од ден 1826 до 1832 ке имаме попуст за:
____________________________________________________________________________
1. 50% помалку трошоци за создавање на ракета.


____________________________________________________________________________
2. +50% повеке штета за секој удар што ке го направите ова не важи за ракетите.
____________________________________________________________________________
3. +5% повеке сила при секој тренинг ова не важи за новиот тренинг центар.
Оваа недела админите не изненадија и со нов тренинг центар наречен:Birthday BootCamp.
За да се создаде овој тренинг центар потребно е да имаш 5 голд со него може да се тренира бесплатно и дава 5 сила секој ден.Овој тренинг центар не е засекогаш туку ке го снема за 7 дена од поцетокот на промоцијата.____________________________________________________________________________
4.Достапни се и ракетите за масовно уништување тие се добиваат ако добиеш медал Battle hero-штетата на овие ракети зависи од тоа која дивизија си исто така можете да добиете и бомба која што прави 5 000 000 штета со Campaign hero медалот


____________________________________________________________________________
5. 50% помалце пари за купување на склад затоа купете си го за поевтини пари.


____________________________________________________________________________
6.Damage Booster
Повторно се достапни појачувачите на штета сега се 50 % поевтини


____________________________________________________________________________
7.Награда за годишнинатаОваа награда е слична со дневната задача треба да се собира секој ден и со тоа ке земете поголема награда.


____________________________________________________________________________
8. 50% помалку голд за купување на куќата за енергија.Овој попуст подолго време не е пуштен така да тие што имаат злато би било добро сега да си ги купат куќите за енергија


____________________________________________________________________________
9.Во оваа недела додека трае попустот со секој играч кој ќе го донесете во играта ке добиете 1 чоколадце максимум може да добиете 5 чоколада.Па ако сакате плус некое чоколадце почнете да носите нови играчи.😃
Зошто да не добиете уште 5 голд.

____________________________________________________________________________ Имате некоја забелешка или пак нешто недостасува слободно пишете во коментар јас кога ке можам ке го поправам.


 

Comentarios

Muse 4 Life
Muse 4 Life Día 1,826, 04:39

Сега има 50% штета на секој удар, и плус ако земем тоа damage booster?

kokan p
kokan p Día 1,826, 07:02

o7

mandanata
mandanata Día 1,826, 07:44

o7
Ima shaut

mac3donia
mac3donia Día 1,826, 07:49

ima 50% i na bazukite ... prepravi go i toa o/

malamber
malamber Día 1,826, 11:16

Original Article: http://www.erepublik.com/en/article/mala-news-erepublik-birthday-2159886/1/20

😉 this is my work

The Argead
The Argead Día 1,826, 11:26

Bitch please 😃

King Bojangles
King Bojangles Día 1,826, 17:43

колку време ќе трај ова ?

Gudeski
Gudeski Día 1,827, 02:18

Birthday BootCamp има ограничено време, или засекогаш останува ??

The Argead
The Argead Día 1,827, 02:33

@Gudeski toj ima tajmer kako sto gledas na slikata i koga ke istece vremeto ke go snema

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.