Ambient on/off

Join the new world

 

5 years Erepublik Anniversary[TW news]

Day 1,826, 03:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by The Argead
Ден 1826
5 години постоење на ерепублик.Денеска се 5 години од постоењето на ерепублик и со тоа Плато реши да ни даде некои попусти.Од ден 1826 до 1832 ке имаме попуст за:
____________________________________________________________________________
1. 50% помалку трошоци за создавање на ракета.


____________________________________________________________________________
2. +50% повеке штета за секој удар што ке го направите ова не важи за ракетите.
____________________________________________________________________________
3. +5% повеке сила при секој тренинг ова не важи за новиот тренинг центар.
Оваа недела админите не изненадија и со нов тренинг центар наречен:Birthday BootCamp.
За да се создаде овој тренинг центар потребно е да имаш 5 голд со него може да се тренира бесплатно и дава 5 сила секој ден.Овој тренинг центар не е засекогаш туку ке го снема за 7 дена од поцетокот на промоцијата.____________________________________________________________________________
4.Достапни се и ракетите за масовно уништување тие се добиваат ако добиеш медал Battle hero-штетата на овие ракети зависи од тоа која дивизија си исто така можете да добиете и бомба која што прави 5 000 000 штета со Campaign hero медалот


____________________________________________________________________________
5. 50% помалце пари за купување на склад затоа купете си го за поевтини пари.


____________________________________________________________________________
6.Damage Booster
Повторно се достапни појачувачите на штета сега се 50 % поевтини


____________________________________________________________________________
7.Награда за годишнинатаОваа награда е слична со дневната задача треба да се собира секој ден и со тоа ке земете поголема награда.


____________________________________________________________________________
8. 50% помалку голд за купување на куќата за енергија.Овој попуст подолго време не е пуштен така да тие што имаат злато би било добро сега да си ги купат куќите за енергија


____________________________________________________________________________
9.Во оваа недела додека трае попустот со секој играч кој ќе го донесете во играта ке добиете 1 чоколадце максимум може да добиете 5 чоколада.Па ако сакате плус некое чоколадце почнете да носите нови играчи.😃
Зошто да не добиете уште 5 голд.

____________________________________________________________________________ Имате некоја забелешка или пак нешто недостасува слободно пишете во коментар јас кога ке можам ке го поправам.


 

Comments

Muse 4 Life
Muse 4 Life Day 1,826, 04:39

Сега има 50% штета на секој удар, и плус ако земем тоа damage booster?

kokan p
kokan p Day 1,826, 07:02

o7

mandanata
mandanata Day 1,826, 07:44

o7
Ima shaut

mac3donia
mac3donia Day 1,826, 07:49

ima 50% i na bazukite ... prepravi go i toa o/

malamber
malamber Day 1,826, 11:16

Original Article: http://www.erepublik.com/en/article/mala-news-erepublik-birthday-2159886/1/20

😉 this is my work

The Argead
The Argead Day 1,826, 11:26

Bitch please 😃

King Bojangles
King Bojangles Day 1,826, 17:43

колку време ќе трај ова ?

Gudeski
Gudeski Day 1,827, 02:18

Birthday BootCamp има ограничено време, или засекогаш останува ??

The Argead
The Argead Day 1,827, 02:33

@Gudeski toj ima tajmer kako sto gledas na slikata i koga ke istece vremeto ke go snema

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.