Ambient on/off

Преселба

2 Day 1,272, 17:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ќе бидам краток и јасен.
Потребни се 4000+ луѓе да станат жители на регионот Lombardy.

Претходната цел заеднички ја остваривме, Umbria стана главен град и во моментов имаме 5 ресурси:

- Овошје
- Риба
- Шалитра
- Нафта
- Говеда


Знам де

read more »

New Story

3 Day 1,257, 07:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Како сите така и јас решив да направам весник. Поздрав до сите па мавнете по некој воте и суб ако не ве мрзи 😃

read more »