Ambient on/off

TRUE MACEDONIAN AND SERBIAN STORY !

44 Day 1,989, 09:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Before

AfterVOTE+SUB+SHOUT
SHOUT:
TRUE MACEDONIAN AND … read more »

[ТМОРО]400 ЕНЕРГИЈА ЗА СЕКОГО !

66 Day 1,986, 13:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво МАКЕДОНИЈО


Како прво сакам да им честитам на новите конгресмени на сите партии.За прв пат Обединета еМакедонија да биде поразена.
Секој ден ТМОРО дели по 400 енергија за сите МАКЕДОНЦИ,а за членовите + некое тенкче.
За да

read more »

НОВИ МИСИИ : ФУЛ ОБЈАСНУВАЊЕ + СЛИКИ !!!

40 Day 1,984, 03:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Како што знаете Плато денес ни даде нови мисии.read more »

Ех тие стари,добри времиња

36 Day 1,981, 03:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден МАКЕДОНИЈО
Како сте ?
Тепате ли досада на играва ?

Играва станува се по досадна. Нема нови мисии,економијата се распаѓа... Секојдневно играчите си заминуваат од играва.Играва ја нема таа жар од порано. Играва стана многу попу

read more »

Корисни линкови за еРепублик ( Xerox MKD )

7 Day 1,978, 14:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Често гледам шаут со прашање ,,дајте линк од сајт за пресметување штета,, и др. од тој вид.Затоа пишав статија за корисни линкови за еРепублик.

http://egov4you.info/ Еден од најважните сајтови поврзани со играта. Во него може да видите избрани ста

read more »