Ambient on/off

****** eRepublik?! ******

23 Day 1,248, 16:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поѕдрав на сите!
Луге, ми текна нешто да ве прашам: Што е за вас еРепублик?

Ова?

Ова?
[img]http://wiki.erepublik.[/img]

read more »

До МММ преко Шаут! Преко еПријатели!

17 Day 1,243, 05:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден!
Знам дека сме досадни сите со МММ акции ама кога се бара помош на Македонци тука нема стоп нема крај! Вчера видоv дека еден дечко на шаут напиша дека му фалат 20 претплати па реков да го земaм тоа во мои раце и да му помогнам и ста

read more »

***Нови промени***

9 Day 1,238, 12:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Мислифме дека админ спиел овие десет дена бидејки не беа нови промени ама сега видите што планира нашиот драги админ:
Нови индустрии за Елени, Шалитра, Риба, Алуминиум, Нафта, Гума. Тие индустрии ке се користат вака, во зависноста од квалитет на Инд

read more »

****Како да помогнете на Македонија?*****

9 Day 1,236, 03:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Добро утро Македонци!!

Прво сакам да се зафалам за ММ! Вчера со помош на добри луге добиф појке од 200 субови без чланок! Ако јас успеаф тоа, зошто не можат и други? Македонци појаки сме к

read more »

***КАДЕ НИ Е ЕКОНОМИJАТА???***

25 Day 1,234, 09:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Добар ден Македонци!
Се прашувам овие денови каде оди наша економија? Се мачиме со ТРИ големи проблеми:
1) Првиот проблем ни се нашите камикази, мултиња... Работници што ни работат со многу слабо здравје ама наскоро ќе пробам да најдам начин да го

read more »