Ambient on/off

Организирање од страна на власта за кревање на востанија

19 Day 1,751, 14:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Немав пишано статија 100 години и сега ми дојде една идеја(видов вчера еден шаут) за собирање злато.

Ги разгледав поминативе наши битки и забележав во сите се наши БХ и ЦХ херои:и направив една

read more »

eSingapore needs help to avoid PTO!

26 Day 1,471, 05:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

I repost this article to help the eSG community to avoid PTO attempt.
This is a message from the eSingapore government and we thank this read more »

Најголемата македонска ММА II дел/ Largest Macedonian MMA part II

54 Day 1,310, 08:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И јас по добивањето на ММ решив да ја направам мојата прва ММА, која се надевам дека е најголема македонска ММА досега. Доколку сите вие се претплатите меѓусебно ќе добиеме 5000 злато 😃 во рацете на македонските граѓани. Толку од мене се друго остан

read more »

Најголемата македонска ММА I дел/ Largest Macedonian MMA part I

28 Day 1,310, 07:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И јас по добивањето на ММ решив да ја направам мојата прва ММА, која се надевам дека е најголема македонска ММА досега. Доколку сите вие се претплатите меѓусебно ќе добиеме 5000 злато 😃 во рацете на македонските граѓани. Толку од мене се друго остан

read more »

Порака за бебињата

65 Day 1,274, 06:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Доколку сте во можност испратете приватна порака на еБебињата кои се уклучени, со оваа содржина:


Здраво и добредојдовте во еМакедонија !

Најпрво прочит

read more »