Ambient on/off

Пет правила во животот [PrcPrc6]

2 Day 1,821, 11:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Пет правила во животот:

1. Парите не купуваат среќа, но поарно да се плаче во Mercedes Benz отколку на точак

2. Прости му на непријателот, но добро запамти му го името на стоката

3. Кога некој има проблем, помогни му, идниот пат кога ќе има

read more »