Ambient on/off

Голема поделба - 2 дел

35 Day 2,657, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Драги мои започнувам повторно со една голема поделба на тенкови и над 10 000 лебови и некои други нешта па сите кои што сакаат да добијат по нешто коментѕар само оставете ништо друго не треба ваква поделба имав пред некое време а за тоа можете да се

read more »

Голема Поделба

86 Day 2,189, 10:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ke pravam golemi podelbi ke ima tenkovi lebovi sekako ke ima okolku 10 000 lebovi koi ke gi dodelam pisete komentari samo i ke vi prajkam so treba inace so ova nejkam nisto da postignam sakam samo da pomozam vo ovie dena ke ima vakvi akcii vo koi ke

read more »

TMORO

17 Day 1,972, 05:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Значи овој текст го пишувам едноставно да се заблагодарам до тие кои што ја создадоја ТМОРО и тие кои оваа партија ја направија втора по големина во еМакедонија и со степен на зголемување на членови и знак дека можеме да се шириме и да станеме најмоќ

read more »

Чисто другарски

0 Day 1,885, 05:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ова е онака значи ништо интересно само да соберам ако можам 1000 суб и ве замолувам гласајте го ова тие со се заинтересирани да ми поможат да фала ви на сите 🙂

read more »