Ambient on/off

Време е да го возвратиме ударот !!!

12 Day 1,395, 16:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Здраво браќа и сестри Македонци оваа статија ја пишувам зашто веќе неможам да ја гледам Македонија како пропаѓа и како губиме региони од ден на ден .Веќе редно е да се обединиме и заедно со сета сread more »

Што се случува со Македонија!!!!!!!!!!!

8 Day 1,349, 02:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Изреволтиран од состојбата во која е Македонија решив да ја напишам оваа статија во која ги прашувам конгресмените што се случува со Македонија.Зашто не се избере нов претседател кога read more »

Субни и добиј 300 Q1 леба и 20 Q5 тенкови!! 2 акција

66 Day 1,316, 16:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Здраво браќа и сестри Македонци како што гледате ова е мојата втора акција под наслов"Субни и добиј 300 Q1 леба и 20 Q5 тенкови!!2 акција" и доколку сакате да учествувате во оваа акција треба д
read more »

АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВЛАДЕЕ СО СКОПЈЕ!!!

15 Day 1,309, 11:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Здраво браќа и сестри Македонци како што можете да видите конечно беше поставен споменикот на нашиот најголем херој АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ на плоштадот МАКЕДОНИЈА!!!Со ова им докажавме кои сме и што сread more »

Каде е Гејлада ??[MKD] Where is Greece ??[ENG]

4 Day 1,302, 09:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Каде е Гејлада?? Како што гледате на мапава конечно ја снема кафеавата(гомно) боја што одамна имавме желба да ја избришеме и денес успеавме во тоа.Сите заедно обединети и сложни со сите сили ја избришавме Гејлада која од денес е под ропство на Макread more »