Ambient on/off

По 3 тенка за секој патриот!

68 Day 1,410, 11:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ќе бидам краток и јасен. Ке поделам по 3 тенка на сите оние кои ја немаат извршено мисијата "Fighting where needed" , поточно немаат мавано за повеќе од 6 земји.

2. Да немате мавано за повеќе од 20 земји за Mercenary Medal!

3. Оставете ја слика

read more »

Полска стига напомош [Beware Poland on its way] WARNING!

23 Day 1,379, 06:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

[MAC/ENG] version!

После неколкуте неуспешни обиди за продирање на Полска најпрвин преку Австрија, границата беше затворена и нејзиниот напад над Хрватска беше оневозможен!

After the several attempts of Poland getting through Austria, the

read more »

Размена на суб.

19 Day 1,302, 03:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Едноставно субнете го мојот весник иоставете го линкот од вашиот весник и ке биде субнат.

read more »

Битка на денот

4 Day 1,295, 14:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ова стаено В.Британија - Ирска како битка на денот дека не тепаа фудбал или што? xD .

Ае одмаздете се испукајте се на нив 🙂

read more »

Зачленете се , а не да се претплатите

10 Day 1,289, 01:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Откако подразмислив долго време во врска со отворање на мојот весник, кој е 1-2 дена стар си реков: " Ако сакам да го добијам медалот дали сум приморан да правам акции и доделувам лебови и оружја?"
Секако дека не! Мојот медал зависи од дарежливоста

read more »