Ambient on/off

Аватар Мајстор

138 Day 1,690, 09:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


По долго време барање некој што се разбира од аватари Јас го најдов најдобриот🙂

ова беше пораката НО МИСЛАМ ТРЕБАШЕ ДА МУ ОБЈАСНАМ ПРЕДАТОРОТ ВО ШТИТОТ И ЗНАМЕТО НА ЧОШ И ССП ДОЛУ 🙂
[img]http://img443.imageshack.[/img] … read more »