Ambient on/off

[MoF] Economy Plan 1 Worker 1 MYR 1 eMalaysia

8 Day 1,858, 10:26 Published in Malaysia Malaysia Financial business Financial business

[ENGLISH]

Okay I briefly explain this plan. first of all
This plan almost nothing to do with taxes 😉
In fact, this is not a new plan. but the old custom plan as almost extinct in eMalaysia but still use it to this day adopted by other

read more »

[MoF] Plan Ekonomi 1 Pekerja 1 MYR 1 eMalaysia

6 Day 1,857, 17:13 Published in Malaysia Malaysia Financial business Financial business

[Malay]

Okay aku jelaskan secara ringkas plan ini . pertama sekali
Plan ni hampir tiada kaitan dgn cukai 🙂
Yang sebenarnya , ini bukan plan baru. tetapi plan lama yg seperti hampir pupus di dalam eMalaysia tetapi masih ianya guna pakai hingga

read more »

[SIAE] Snowman Misson

18 Day 1,856, 08:24 Published in Malaysia Malaysia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

mula2 aku boxing je, pakai 170 enegy cuma kurang 52 damage je 🙁






lepas tu aku beli la weopan Q7 x4 and juga guna candy 4. baru la jd mcm ni 🙂


[img]http:/[/img]

read more »

Promosi

5 Day 1,854, 00:09 Published in Malaysia Malaysia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment



lg sehari dua mesti ada upgrade traning lak 🙂
itu la saat di nanti2 kan 😃read more »

[IPDN] Keputusan Kelas IPDN

11 Day 1,846, 03:41 Published in Malaysia Malaysia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment





hampir semua dapat B, tetapi kerana cuma daftar untuk kelas ekonomi shj. hanya ekonomi sahaja yg di paparkan di ijazah 🙁read more »