Ambient on/off

Еден ден...

4 Day 1,806, 16:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Доаѓа студент на предавањe, бара слободно место и седнува до професорот.

Професорот надмено вели:
- Птиците и свињите не седат заедно.

- Во ред, тогаш јас ќе одлетам. – се преместил студентот.

Професорот се изнервирал и решил да го бутне на

read more »