Ambient on/off

[СПЛ] Патриотска подела: 5000 јединица енергије

52 Day 3,543, 07:37 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштоване Патриоте,

Овога пута организујемо поделу хлеба. Сваком члану Српске патриотске лиге који се за поделу пријави послаћемо хлеба у вредности 5000 јединица енергије.

Како не би дошло … read more »

[СПЛ] Шта је обећано, а шта учињено током демократског мандата

56 Day 3,541, 05:19 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштовање!

Ипак су се механизми власти нашли у рукама демократски изабраног председника, те је коначно био у прилици да спроведе програм који је изложио у својој председничкој кандидатури. Сада када … read more »

[СПЛ] Патриотска подела: 30 тенкова члановима

62 Day 3,537, 01:17 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштоване Патриоте,

Овога пута организујемо поделу тенкова. Сваком члану Српске патриотске лиге који се за поделу пријави послаћемо 30 тенкова.

Како не би дошло до забуне, поновићемо услов … read more »

[СПЛ] Обраћање поводом стања у држави

98 Day 3,536, 06:19 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштовање!

Свакоме је већ јасно да је улога мултија из месеца у месец све већа и већа, с обзиром на то да се број играча толико смањио да их је довољно свега неколико десетина како би се начиниле тр … read more »

[СПЛ] Патриотска подела: 10.000 јединица енергије

59 Day 3,532, 04:33 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштоване Патриоте,

Овога пута организујемо поделу хлеба. Сваком члану Српске патриотске лиге који се за поделу пријави послаћемо хлеба у вредности 10.000 јединица енергије.

Како не би дош … read more »