Ambient on/off

Среќен Роденден Голем Човеку!!!

24 Day 1,339, 16:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

На денешен ден
Се случило нешто многу важно за македонскиот народ
Се родил Александар МакедонскиАлександар Македонски е роден на 22 јули 356 п.н.е. година во Македонската престолина Пела

read more »

Колку само сме моќни!!

7 Day 1,337, 16:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Извинете што ве напнав денес со оваа трета статија... 🙁
само едноставно неможев да се воздржам, а да не ја напишам....


Војуваме на 5 фронта и само RW во Италија ни забегува малку.. но останатите 4 фронта се одноставно прекрасни 🙂

Како дока

read more »

Отворена ловечка сезона-ONE Алијанса!! [EDIT]

11 Day 1,337, 14:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Драги читатели

Како и секад нашите сојузници се тука за нас иако викаат дека Кипар бил воден од Турци тие се едни од нашите најверни сојузници можете да видите од сликававоедно би сакал д

read more »

Плато Гатачот!

4 Day 1,337, 12:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Драги читачи во денешнава статија ке ви презентирам нешто многу интересно 🙂


Како што можете да видите на следниов линк претседателот на Кипар KutlukBilgeKulKagan се наоѓа во регионо

read more »

Happy Time For Macedonia-Plato please Add eGreece on the map

14 Day 1,301, 19:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Поздрав!!

Јас како и многу други останавме до овие доцни часови за да го проследиме паѓањето на нашиот јужен сосед Гејлада.Вечерва се оствари долгогодишниот сон верувам на секој чистокрвен Македонец и на секој Македонски патриот.

Тоа што … read more »