Ambient on/off

za novite misii

27 Day 2,474, 03:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

aj pisete po nesto vo komentar za novive misii

read more »

Весник

14 Day 1,708, 10:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Немам ништо да кажам .........
Овај весиник го напрајФ за да го земам медалот медиумски магнат па затоа би ве замолил за воте + субскрајб + адд за приател + шаут
И УШТЕ ЕДНА РАБОТА АКО ИМАТЕ НЕКАКВА ПОТРЕБА ВО ВРСКА СО ИГРАВА ПИШЕТЕ МИ ВО ИНБОКС

read more »