Ambient on/off

★ PRC Avatar Contest ★

10 Day 2,912, 11:39 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

We want awesome avatar!!!

PRC is one of the top Military Units in the world, Top Ranking Military Unit in Macedonia, one of the Top 5 units in the World on daily kills and damage

read more »

Мое и САМО мое мислење!!!! [busavg]

46 Day 2,764, 10:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Читајќи ги сите статии, коментари, мислења итн итн, решив и јас да споделам мислење во врска со ситуацијата, поточно сакав сите да ве испцујам односно истролам или како и да се вика сега. При бидејќи ќерка ми ми избриша една сочна статија решив да пр

read more »

Брза Математика - Куќи [busavg]

34 Day 2,729, 10:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Поздрав до сите, малку оф топик, значи без политика, малку математика во врска со исплатливоста на користење на куќите.

Q1 куќи + 50 енергија
Од прилика одат околу 270 цц. За секои 24 часа или 1 ден додека ви е уклучена вие добивате 24 тикети и б

read more »

ДА ГИ ЗАКОПАМЕ СЕКИРИТЕ [busavg]

48 Day 2,715, 10:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Овие 2-3 дена се изначитавме и што треба и што не треба по весниците и по шаути.
Од таа причина и јас решив да пишам една статија, но јас би сакал да кажам за она што е и што ни следи, а не што било.

Моменталната ситуација е таква да имаме претсе

read more »

Нов турнир - New World Cup [busavg]

9 Day 2,404, 10:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Поздрав до сите,

Како што сите приметивте (од милионите покани од најголемите единици) дека ќе има нов турнир кој нема да биде од индивидуален карактер туку ќе се базира на штетата на единиците, штетата по дивизии и штета по регименти.
Затоа мис

read more »