Ambient on/off

Честит празник

6 Day 3,248, 01:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Честит 11-ти Октомври денот на македонското востание против фашистичките окупатори.
Поздрав со песнава:

https://youtu.be/kJOdRF-nEnM

Македонија вечна o7

read more »

TOP 5

2 Day 2,858, 01:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Od mobile sum I tolku nemat artikli a onde nesto journalist of the week neznam Ni so e ne go procitav.. Aj glasajte

read more »

Разврска

2 Day 2,796, 01:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Мхмммм {clears throat}
Добар ден, Македонци и Македонки о/
Помина многу откако имам пишано нешто.....
Се мислам и размислувам во последно време за играва дека немам шо да прам попаметно очигледно. Размислувам за NAP со синиве, па не ќе е најдобро

read more »

Misijata

3 Day 2,683, 12:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Daj da vi pomognam dajte pari ako sakate 😉 o7

read more »

Senior Journalist [3/3]

33 Day 2,624, 05:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Aj uste ednas i da go ostavam vesnikov na mira, a i vas
o7

read more »