Ambient on/off

Македонски Гитарист бр.1

5 Day 2,022, 12:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Статијата ја посветувам на моментално најдобриот македонски производ.
Дамјан Пејчиноски слободно може да го споредам со некои од виртуозите на гитара (Joe Satriani, Steve Vai, Jimmy Page)

http://en.wikipedia.org/wiki/Damjan_Pejcinoski

ова се

read more »

Зошто женетите мажи се подебели од ергените?

4 Day 2,018, 11:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Прашање:
- Зошто женетите мажи се подебели од ергените?

Одговор:
- Кога ерген се прибира вечерта, го отвара фрижидерот, погледнува што има во него и од мака оди да си легне. А женетиот кога се прибира – погледнува што го чека во креветот

read more »

ГИФТ

1 Day 2,007, 11:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Кога го закачал брат тиhttp://cdn.biserko.mk/wp-content/uploads/2013/05/tumblr_mm6wl2iKJd1s93gzko1_400.gif

read more »

NBA

3 Day 2,007, 06:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ја сакам кошарката, верувам и многу од вас. Мој омилен тим се LA Lakers, а мамбата мој омилен играч. Ова нема врска ниту со LA Lakers, ниту со Kobe Bryant, но сепак вреди да се види, а нормално е да изнуди насмевка. 🙂
http://www.youtube.com/watch?

read more »

Блажо и Ристо

3 Day 2,006, 14:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Блажо му се фали на Ристо:
Ристо, синоќа што запознав една женска, згодна, првокативна, паметна.
Ја однесов дома, ја соблеков гола и таман да почнам... ми вели: - Понижи ме!
И тогаш јас ја облеков во дресот на Реал.

read more »