Ambient on/off

eShqiperia - Kandimi im per President! (President of eAlbania) (ALB/ENG)

14 Day 2,691, 04:51 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Pershendetje te gjitheve

U bera goxha ne kete loje, shpesh here i lodhur dhe i merzitur nga ndryshimet qe po e shkaterrojne dhe shpesh i gezuar nga shoqerit e reja qe formohen.

Ne prezantimin tim si president do mundohem mos te jap … read more »

Endorse Me For the Missions

4 Day 2,681, 13:31 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Titulli i thote te gjitha

Per te plotesuar misionet
<


Beje endorse 5 all


Title says it all

To complete the missions
<
Press endorse 5 cc … read more »

[RnB] - Sistemi i Supply [Furnizimit me Q7]

6 Day 2,669, 05:41 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik
Sic u tha ne fillim , avazh avash do vazhdonim me nje Sistem Supply, kushtet aktuale sna lejojne me dhene Super Ndihma.. por do mundohemi qe te … read more »

[RnB] - Raporti Javes Pare

10 Day 2,666, 09:38 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikEdhe pse si jave e pare, MU qendroj si 1ManArmy 😛 arritem te lenim pas 16 MU te tejra me 112M DMG ,

Kete jave kemi antare te rinj si [url=http: … read more »

[RB] Miresejugjeta

32 Day 2,659, 11:01 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje te gjitheve,

Ishte bere kohe qe jam pak a shume shkeput nga loja sepse nuk po gjeja me interese.
Lojen e kam nisur ne eShqiperi vite me pare por nga lemshi qe krijohet gjithmon ketu bona xhiron dhe perfundova ne eUSA, atje me

read more »