Ambient on/off

За Македонските работи!

38 Day 1,346, 12:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Претпоставувам не сум ни прв ни последен кој ова го кажува.


Не сум тука да критикувам ниту да иницирам расправии искажувам став за кој би сакал да размислите и развиете дискусија!

Па да започнеме!


Чин први: Сплет на логика и идеи - Ма

read more »