Ambient on/off

СУБ ЗА СУБ,МАКЕДОНЦИТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА!

11 Day 1,986, 08:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонци и еМакедонки!!
Кога мислам суб за суб сакам да кажам дека кој ке стегне воте и суб на статијава и го напише бројот на воте и суб во коментар веднаш врајќам со цел да си помогнеме меѓу себе и што побрзо да си го земеме ММ мед … read more »

РОДЕНДЕН! :)

29 Day 1,970, 15:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

ФАЛА ВИ НА СИТЕ НАЈБРЗИТЕ 10 СИ ДОБИЈА ТОА СТО ГО ВЕТИВ 😁)
Денеска во реалниот свет ми е рoденден па одлучив првите 10 што ке коментираат да ги почастам.Епа вака од 1-3 ке добијат по 10 Q7 тенкови а од 4-10 по Q7 храна.Па почастетеме и вие со едно

read more »

БЛАГОДАРНОСТ!!

7 Day 1,953, 06:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ова беше мојата прва поделба сите средства што ги имав ги потрошив.Вкупно поделив 22 400 енергија.Ви благодарам за подршката си го одржав својот збор и секој што стегна суб и воте си доби по 200 енергија,а не како некои што лажат доколку некого не на

read more »

ПОДЕЛБА НА 200 ЕНЕРГИЈА ЗА СЕКОГО! (ПОДЕЛБАТА Е ЗАВРШЕНА-FINISHED!!)

200 Day 1,952, 15:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонијо моја милаа!!
И јас решив да направам една мала поделба на 200 енергија.
Се што треба е да се претплатите на мојов весник воте на статијава и Shout и да го оставите во коментар борјот на претплата и воте.

За … read more »

ПОВТОРНО ВО еСВЕТОТ

24 Day 1,949, 15:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонци,еМакедонки здравооо еМакедонијо!!
Најпрво сакам да ве поздравам сите,како што гледате ова е моја прва статија.Јас сум стар играч на еРепублик поради некои причини престанав да ја играм играва и мојот стар профил е тргнат.По … read more »