Ambient on/off

Убавина за коментари

28 Day 3,268, 02:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите.
Претпоставувате дека ќе барам 25 коментари, но за разлика од останатите јас ќеставам фотографија од еден куп воини, партизани и комити 🙂
[img]http://i46.photobucket.com/albums/f108/Tonchie/Duplikati/[/img]

read more »

Tonchie is alive and kicking v.2

28 Day 2,631, 19:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Браќа и сестри соборци,

Цело време ми светка тука перово од мисијата со 25 коментари, па би бил многу благодарен доколку ми ставите коментар 🙂

Чисто информативно, играва ја играв кога излезе ама го баталив акаунтот бидејќи ја немаше еМакедониј

read more »

Тончи ис алајв ен кикин’

8 Day 1,852, 21:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Само да пишам дека се вратив од брод. Ми заврши првиот договор кој траеше 8 месеци и сеа иам 2 месеци одмор. Обично ќе дремам ноќе на играва, така да ако треба у трета дивизија нешто да се менува, пишувајте, иам пушки/пиштоли 🙂

Со среќа на сите и

read more »

Сефте

7 Day 1,566, 09:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја пишувам за да не зјае весников празен 🙂

Кога ќе имам повеќе, ќе пишам.

read more »