Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Lastest news just for you!

[REN] - Скратеници кој ќе ви помогнат [shortcuts]

19 Day 1,243, 15:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонијо!

За да ви се олесни играњето на ерепублик, запамтете ги овие скратеници (shortcuts)...

1. Shift + S = Storage
---
2. Shift + L = My Land
---
3. Shift + W = World Map
---
4. Shift + T = Top News[/

read more »

MM акција!!! Претплати се и помогни на Македонските Темплари!

15 Day 1,196, 05:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Одвојте 2-3 минути и претплатете се на весниците на македонската паравојска МТО- Macedonian Templars Order!

Секој “subscribe” е важен за да им помогнете да го освојат ММ медалот!

[img]http://pic.mk/images/mtoban1298901533.[/img]

read more »

ERROR, ERROR, ERROR, greek you are not ready to fight!!!

15 Day 1,195, 12:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Maintenance - Greeks are not ready to fight!
Be back in 20 minutes!
Follow us on Twitter and Facebook! 😉


They are so afraid! Hah..
The chickenread more »

Апел до сите колеги пекари!

5 Day 1,187, 06:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Зарем сакате да работиме во загуба? Дај освестете се!

До сите пекари или лебот 0.7 или фирмите на продажба...
Да не ве замарам со пресметки...
Проверете си го ќарот овде...
Толку од

read more »

Can you find the ninja?!

16 Day 1,163, 01:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Hey guys! I want to ask you something.... CAN YOU FIND THE NINJA?I think you can't! But try!!!

V+S!

read more »