Ambient on/off

TE FORT SE BASHKU

5 Day 2,119, 12:15 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Te nderuar Vllezer

Te gjith e dim se Erepublik eshte vetem nje loj per te dal fitus ne ket loj dhe per te pasur me shum troje dhe per ti mbrojtur ato mendoj se me e mira esht te egziston vetem nje MU dhe te jemi te gjith se bashku bashkimi ben

read more »

Slloveni-Shqiperi

46 Day 2,116, 03:09 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Pershendete Vllezer

Qfar mendoni per ndeshjen e neserme Slloveni-Shqiperi
Une besoj SHQIPRIA do te kualifikohet per ne Brazil
Ju kisha lut te gjithve te jepni nje mendim rreth kualifikimit dhe rreth rezultatit si munde te perfundoj ndeshja

read more »

Ti Ndimojm Njeri Tjetrit o Vellezer

14 Day 2,112, 10:24 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Te Nderuar Vellezer

Vellezer kam nje ide te ndimojm njeri tjetrit ne ket loj erepublik dhe te jemi edhe me te fuqishem te mbahet nje mbledhje ne kongres dhe te krijohet nje fond dhe te jet nen kontrroll te qeveris te jemi te gjithe te obliguar te

read more »

STOP

6 Day 2,110, 06:02 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Te nderuar qytetar te eShqiperise


Lumes ne po shijojm dite gezimi ne erepublik me territore te reja dhe me fitore te njepasnjeshme.

Ju Lumt pushka vellezer ju qe luftuar e kontribuat per eShqiperin.

Por juve qe po krijoni perqarje ju

read more »