Ambient on/off

Гратис тенкови ! ! !

138 Day 1,981, 11:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Како претседател на еВмро-Дпмне сакам да поделам по 5 тенка на секој Македонец на играва 🙂

Се што треба е да пишете во коментар дека сакате тенкови .ПС. Секој член на партиј

read more »

Поделба на тенкови [еВмро-Дпмне]

43 Day 1,928, 02:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдраво Македонци.

Како член на еВмро-Дпмне сакам да помогнам на своите колеги,сакам да помогнам на својата партија да оди што побрзо кон врвот.

[img]http://fotografija.com.mk/images/2012/11/19/[/img] … read more »

Една година Растур-Систем !!!

36 Day 1,616, 06:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

22.04.2012...Една година од постоење на RSI 🙂 Да не ви објаснувам многу погледнете ги сликите.
[img]http://img37.imageshack.us/img37/9282/648c4fae331a42328ccdd7f.[/img]

read more »

"Растур Систем" Новата дружина (Паравоена единица)

62 Day 1,289, 17:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Најпрвин еден голем поздрав до еМакедонија и до сите еМакедонци. 🙂

Како што е насловот така сме и ние РАСТУР СИСТЕМ...Навидум обични момци но секој опасен во својата област. Повеќето не знаат како членови на други паравоени единици но

read more »

[ТОП 5] Прво па мушко !!!

23 Day 1,284, 10:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ај вака ја како почетник со новинарство да напишам 1-2 збора за да соберам претплати 🙂
Значи вака:
1.
2.
Толку од мене оваа статија се надевам повеќе ке има на другата 😃 Ке ве молам за глас и претплата со цел да ја видат статијава што повеќе л

read more »