Ambient on/off

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!

119 Day 1,892, 02:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!
Значи складиштето се полни и место снемува затоа решив да направм една поделба...
Нема многу но сепак од срце за својот македонски народ !!!
За да добиете лебче треба да направите:
1.СУБ!
2.ВОТЕ!
3.АДНЕ

read more »

ПОЛСКА ИЛИ ТУРЦИЈА дилема на неделата !

1 Day 1,851, 01:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Како што гледам тука има голема забуна , луѓе не пукајте ни за Полска ни за турците ...


Можеби некој ке рече сетете се на сите добри нешта кој тие ги направиа за нас ....


Но добрите дела се безначителни во споредба со оние лошите кога ни б

read more »