Ambient on/off

Нова македонска пaравоена единица "SkorpionS"[R0ckMKD]

32 Day 1,695, 11:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Нова воена единица во еМакедонија-SkorpionS + Регрутација

Добро утро,добар ден како за кого 😃

Според насловот можете да прочитате дека се формира нова воена единица во еМакедонија ,,Skorpions,, единицата моментално е во формирање и со ваша пом

read more »

Шиме про кантер страјк плејер!

6 Day 1,663, 03:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И јас се зачудив кога го видов Шиме на кантер:За нек

read more »

Приказна за измамник!!!!!!!!

16 Day 1,632, 00:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како што сите знаеме вчера Vip Faca направи статија во која напиша:МИ ГО ХАКНАА ПРОФИЛОТ И МИ ТРЕБА ВАША ПОМОШ! ставајки исечени Screenshots на кои јасно можеше да се види дека сет

read more »