Ambient on/off

Апел за помош ИТНО !

20 Day 2,512, 17:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Да подадеме рака, и со нашето МАЛКУ да помогнеме онаму каде највеќе треба.

Потребни се средства за итна уролошка операција на охриѓанецот Петкоски Јовче.

Операцијата чини 4 илјади евра, а Петкоски треба итно да се оперира во Белград.

read more »

ОФИЦИЈАЛНО!!! Собиранка [07.09.2014] Скопје.

25 Day 2,480, 10:25 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Се надоврзувам на оваа статија за СОБИРАНКА ... 🙂

И то бидна, собиранка во Скопје да организирет Пешчанци! Али ајде, како било, нас како врвни угостители и организатори на в

read more »

Собиранка [07.09.2014-Недела]

37 Day 2,477, 14:48 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво ! 🙂

При разговор со Naluteniot и сеќавање како сме поминувале на собиранки се решивме малце да се организираме за една дружба. Бидеќи на скопјаништава не му текнува да организ

read more »

Comments for mission... Part 3/3

31 Day 2,469, 09:37 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPlease for 25 last comment for the stupid misson...

Thanks 🙂read more »

Comments for mission... Part 2/3

30 Day 2,469, 08:13 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Please for comment for the stupid misson...

Thanks 🙂

read more »