Ambient on/off

Plato i negovite misii /3

26 Day 2,478, 00:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Da pisam nesto radi misiite

read more »

Plato i negovite misii /2

18 Day 2,472, 04:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

poglupavi misii ne sum videl od koga ja igram igrava, a ja igram vece 5 god
Plato i se e mozno 😃

read more »

Plato i negovite misii

25 Day 2,466, 11:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

poglupavi misii ne sum videl od koga ja igram igrava, a ja igram vece 5 god
Plato i se e mozno 😃

read more »

Albanian Coast се враќа

4 Day 1,642, 03:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво МАКЕДОНЦИ!
Како што знаете има договор помеѓу еАлбанија и еМакедонија со кој договор Албанците ни помогнаа да добиеме нафта со тоа што не прогласија за NE и со тоа го зедовме регионот [url=http://www.erepublik.com/en/main/region/Southeastern-

read more »

Македонија - Јужен сосед

19 Day 1,409, 09:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Цел ден ја пратам војната помеѓу овие две земји.
Првите две битки Македонија ги зеде лесно.
Третата битка која му припадна на нашиот јужен сосед беше доста изедначена но за жал ја изгубивме таа битка.
Четвртата битка беше уште понеизвесна но Макед

read more »