Ambient on/off

Се формира новата партија ПРМ

0 Day 1,724, 04:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisСе формира новата парија ПРМ - Парија На Р.Македонија која е денес формирана (09-08-2012) и моментално и требаат членови може да влезе кој сака
линк: http://www.erepublik.com/en/read more »

Ке се формира нова воена еденица наскоро

8 Day 1,453, 12:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ке се формира нова воена единица наскоро, моментално собираме злато и пари за откако ќе ја направиме воената единица да изградиме повеќе наши фабрики од кои би заработиле оружие и др.Од како ќе ја формираме воената единица имаме многу добар план кој

read more »

Новата воена единица е формирана се вика Macedonian Phantoms

1 Day 1,316, 05:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


Оваа виена единица е формирана на дата 11-01-2012 и е нова,така да сега работиме на собирање на членови во воената единица а потоа к … read more »

Македонија - Буагија воена статистика

5 Day 1,226, 11:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Се размислував повеке време што статија да направам па баш сега Предлогов за природен непријател од страна на бугариве ми даде идеја ..Би ги сумирал состојбите на двете страни со колкава воена моќ располагаме ние а со колкава они.
read more »