Ambient on/off

Véleményem a játékról: szerintem ne hagyd abba

5 Day 997, 12:53 Published in Hungary Hungary

Némi szomorúsággal gondolok arra, hogy sokunk már abba hagyták a játékot, vagy épp készülnek rá. Ráadásul, azaz érzésem, hogy sokan együtt éreznek azokkal, akik kiszállnak.

Május eleje óta játszom, és töretlenül lelkes vagyok. A V2-ről pozitívan

read more »

Miért éri meg bevezetni a napi többszöri étkezést?

12 Day 997, 03:27 Published in Hungary Hungary

Mint tudjuk, a tervek szerint megszűnik a napi egyszeri étkezés, és mindenki gyakorlatilag annyit zabál majd, amennyit csak akar, hiszen a 300 napi limit nagyvonalú húzás az adminok részéről. De vajon miért éri meg nekik ez?

Való
read more »

Fake: tettem egy lépést ellene, akár te is tehetsz

3 Day 994, 12:41 Published in Hungary Hungary

A magyar gazdaság számára a sok, szinte ingyen heli és tank bődületes kárt fog okozni. Az így is keservesen pöszörgő gazdaságban a munkaerőpiac totálisan felborul.
Gondoljunk bele, hogy a heli és tank gyárak bezárnak, a termelés leáll.
read more »

Egy e-csecsemő második gőgicsélése

7 Day 962, 06:15 Published in Hungary Hungary

V2-től sokan elveszették a talajt a lábuk alól. Tulajdonképpen a sajtó többnyire a sirámokról szól mostanság. Szerencsére a legtöbbet olvasottak közé a legértelmesebb, és leghasznosabb cikkek kerültek be eddig. Ebből látszik, hogy az e-táread more »

Egy E-csecsemő első gőgicsélése

18 Day 949, 23:46 Published in Hungary Hungary

Az e-világ lassan második hónapos újszülöttjeként rendszeresen olvasom a sajtót, próbálom megérteni a körülöttünk folyó történéseket és folyamatokat, igyekszem minél több tudást, és ismeretet szerezni az e-világunkkal kapcsolatban, és úgy read more »