Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Dont afraid of me, fear of Phantom`s ILUSIONS

Тим за претседател [Фантом] [EDIT 19:00]

17 Day 2,937, 01:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобро утро еМакедонијо.
Пред се фала до сите што гласате на изборите, и што се борите за Активна еМакедонија. Веројатно ќе бидат доста интересни и честито до сите Кандидати.
Во претходната статија пишав … read more »

Кандидатура за Претседател

58 Day 2,930, 06:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав еМакедонијо.

После подолго време решив повторно да одам на претседателската функција.
Месец дена киснев во конгрес за да гледам отприлика што се случува, но нема некоја посебна акција. Македони … read more »

★ PRC Avatar Contest ★ [MKD/EN]

15 Day 2,912, 11:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
English version is bellow.

[MKD]

Добровечер еМакедонијо

Целта на оваа статија е аватарот на ПРЦ, кој веќе подолго се планира па време е конечно да с … read more »

Што понатаму? Организација? [Phantom MKD]

30 Day 2,844, 03:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisДобар ден еМакедонијо.

Пред се сакам да и честитам на еМакедонската, еБугарската, и еГрчката влада за наоѓањето решение и компромис измеѓу овие три земји. Успеавме можам да речам и конечно можеме и ние … read more »

FREEDOM [Phantom MKD]

350 Day 2,775, 03:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisHello people around the eWorld.

Today i talk with u not just as president of R.Macedonia, but also as citizen of my Country. Many things happen in this 3 years while we are under suffering, and trying … read more »