Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

I ask for a subscription

Тој чуден Балкан…

22 Day 2,669, 07:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Балкан…

Има еден дел од Европа кој се вика „Балкан“: Таму живеат најубавите жени, а наталитетот постепено опаѓа.


-Каде невработените најмногу работат, а каде на најплодната земја живеат луѓе кои најмногу гладуваат. Каде возовите доцнат по ско

read more »

Гркот што сакал да проба со маж (виц)

11 Day 2,551, 16:03 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Грк посакал да проба маж. Отишол во една темна уличка, ставил на земјата 10 евра, се скрил во сенката и чекал некој да се наведне да ги земе парите, за да го среди на брзина.
Гледа се приближува Србин и ги гледа еврата. Гледа лево, десно, ја става … read more »

Епа ....тоа е !!! :)

16 Day 2,549, 03:04 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еден ден, Диоген јадеше леќа од една чинија, седнат на прагот од некоја куќа. Во целата Атина не постоеше поевтино јадење од една чинија леќа. Со други зборови, доколку си јадел леќа, значело дека се наоѓаш во состојба на апсолутна сиромаштија.
Поми

read more »

only for a mission 3/3

40 Day 2,481, 06:41 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

celo e koga ima se ....ajde us 25 🙂 thx........

read more »

only for a mission 2/3

31 Day 2,478, 17:18 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ajde jovo na novo 😅 fala mnogu o7

read more »