Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Read all my articles 🙂

СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАКЕДОНИЈО....Ние сме МАКЕДОНИЈА

21 Day 1,419, 12:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentНЕКА НИ Е СРЕЌЕН 11 ОКТОМВРИ, ДЕНОТ КОГА ПУКНАА ПРВИТЕ ПУШКИ ВО ПРИЛЕП И КУМАНОВО,ДЕНОТ НА НАРОДНОТО ВОСТАНИЕ НА МАКЕДОНИЈА !

ЕДНО ВИНО, ЕДНА РАКИЈА, ЕДНО ОРО, ЕДНА ПЕСНА, ЕДНО ИМЕ, ЕДЕН НАРОД, … read more »

Старите играчи не напуштаат...да им посакаме среќа во РЛ

45 Day 1,401, 10:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

За волку брзо време никогаш немам напишано две статии ама последниве денови шо глеам ич не ми се свиѓа и морав да ја напишам статијава. Најпрво ако некој сеуште не е запознаен, Неколку наши јаки, стари, играчи не напуштаат односно одат во дво-клик мо

read more »

HOW MACEDONIA CELEBRATED THE 4th PLACE IN EUROBASKET 2011

74 Day 1,399, 12:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

LET THE WHOLE eWORLD SEE THIS 🙂

*THE VIDEOS ARE BELOW THE TEXT

FIRST THE VIDEOS WHO BRISTLED ALL MACEDONIANS WHO WHATCHED IT

Macedonian Team - EuroBasket 2011
[
read more »

Military Units all over the world [Part 2]

30 Day 1,386, 10:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Добив одговори уште од неколку лидери на моите пораки,а и поради тоа што многу брзо ми паѓаат претплатите решив да напишам и втор дел околу пара/воените единици низ светов.


[img]http://static.erepublik.com/uploads/avatars/Groups/2011/03/15/[/img] … read more »

Millitary Units all over the world [Part 1]

45 Day 1,374, 11:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

In this article i'll represent you some millitary units from different countries. 🙂
Guardian Angels (Serbia)

[ … read more »