Ambient on/off

Статистика-конгрес 25 јуни 2011

8 Day 1,314, 09:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Бидејќи помина 25 т.е. денот кога се изборите за конгрес а ни го нема MakedonecMKD бидејќи тој се откажа од eRepublik сега нема кој да не информира за тоа која партија колку конгресмени има, па јас решив да го направам тоа не бидејќи сакам да го копи

read more »

Wolves единицата почнува сериозно да работи

3 Day 1,312, 19:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонци и еМакедонки...

Како што имам спомнато во насловот воената единица Wolves почнува сериозно да работи т.е. сега имаме нови закони кои ке бидат потревни за да влезете во нашата воена единица...

Како прво сека имаме и наш chat ка

read more »

ММ акција

4 Day 1,312, 08:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Овие денови ми е многу досадно на eRepublik и решив да напраам и јас една ММ акција така да се што треба да направите е да го пставите ваштиот весник во коментар најдоцна до Jun25 т.е. до утре...

read more »

Wolves врши регрутација

12 Day 1,307, 15:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Воената единица Wolves почнува со нов план на работа.

Од сега па натаму таа ќе има услови за влез, а тие се:
-Редовност на chat(кој ке биде направен во брзо време)
-Да има над 1000 сила(strength)
-Да носи наш аватар
-Да ги почитува правилата з

read more »

Мојата прва статија

5 Day 1,307, 07:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Епа вака...
Јас после долго размислување решив да направам и весник,
епа вака да ви се претставам првин

Јас на eRepublik прват сум дојден на 9.10.11 😃 т.е на 9 октомври 2011 година, јас за оваа игра дознав од facebook таму прочитав статија незн

read more »