Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Media Mogul Project is always open here !

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Add me as a friend.
5. Thanks.

Ndihme per TG !

14 Day 2,148, 09:35 Published in Albania Albania Financial business Financial business

[ALB]
Pershendetje te dashur eQytetar te eShqiperise, nuk do ta zgjas shume, por do hy direkt ne teme, kam nevoje per ndihmen tuaj, qofte Gold, ALL, Tanke, apo dic tjeter, do te beje pune ne menyre qe une te ngris TG 🙂
Ju lutem shum ata

read more »

Media Mogul Project [Easy Project] - UPDATE

34 Day 2,070, 04:09 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje te gjitheve.

Sonte kam vendosur qe ta bej kete artikull te quajtur Media Mogul Project.
Ky "Mini Project" ka per qellim marjen e sa me shum Sub ne menyre qe ta fitojme medaljen e "Media Mogul".

Per te

read more »

50 Food Free ! [ THE END, NO MORE FOOD ]

23 Day 2,003, 02:05 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Keni mungese ushqimi ? Ketu mund te merrni ushqim free.
Rregullat jane:
1.Beni sub dhe shkruani nr. te tij.
2.Beni vote artikullin dhe shkruani nr. te votes.
3.Me dergoni kerkes miqesie. [ ADD ]


read more »

Subscriptions on Fire !! Rrit abonimet ne gazeten tuaj, shpejte dhe lehte...

11 Day 2,001, 11:49 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Disa kan problem me abonimet.Perpiqen shume por marin pak abonime.
Eshte koha qe te bejme nje bashkpunim mes vete dhe abonimet do te shtohen.

Rregullat jane te lehta.

1.Abonohu ne gazeten time dhe voto artikullin !
2.Shkruaj nr. te votes dhe

read more »

Turqia na ndihmoi neve, as ne nuk ia lam mangu ! Turkish Brothers !

9 Day 2,000, 03:13 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Our Turkish brothers helped us so much to win the battle in Guayarat..
I wandet to repay it, and I fought for Turkey in Sinai.
I captured a photo of my damage there, my name is Dritche
[img]http://prntscr.com/14jnd5[/img]
[url=http://

read more »