Ambient on/off

Проект Ракија

35 Day 1,977, 11:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Јас ја разбирам еРепаблик како место за забава меѓу народите 🙂

Изминатава недела по објавувањето на првата статија добив премногу пораки како и муниција и леб. Во голем дел од поракит

read more »

Да се Упознаеме

47 Day 1,970, 11:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Не сум по пишуење многу само сакам да разјаснам неколку нешта:

1.Не сум мулташ како што ме прашуваат по пораки, играва ја најдов случајно од причина што ми здосадија сите PC игри и почнаа да ми наликуваат едни со други и затоа се одлучив да играм

read more »