Ambient on/off

BANANA REPUBLIC

51 Day 2,633, 12:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

ЗНАМ ДЕКА КАЖАВ ДЕКА НЕМА ДА СЕ ЗАМАРАМ СО ВАС ИЛИ ПАК СО МАКЕДОНИЈА ВЕЌЕ АМА ДОЗВОЛЕТЕ САМО ОВА ДА ВИ ГО КАЖАМ


ДЕНЕС ПРЕД 30+ МИНУТИ Е ПУШТЕН ЗАКОН ЗА ПРИКЛУЧУВАЊЕ ВО НОВ СОЈУЗ :


http:/ … read more »

Со Среќа

27 Day 2,627, 09:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Amnita
http://prntscr.com/5ykapoVelAco
http://prntscr.com/5ykaykСакам нешто искрено да прашам Има ли некој во ова игра кој Повеќе се Замарал со Македонија и Половина од вас од мене ?


ја освен нашиот ScymeX неможам да најдам

read more »

ПРЕСЕЛУВАЊЕ

41 Day 2,625, 10:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

СЕЛЕТЕ СЕ СИТЕ ВО QUEBEC CITY ТИЕ КОИ МОЖЕТЕ


БКУПЕН БРОЈ НА ЖИТЕЛИ:173

ПОТРЕБЕН БРОЈ НА ЖИТЕЛИ: 335


АКО ГО ПОПОЛНИМЕ ОВОЈ БРОЈ ГЛАВНИОТ ГРАД КЕ НИ СЕ ПРЕФРЛИ ТАМУ И КЕ ИМАМЕ БОНУС ОД РЕСУРСИТЕ ВО КАНАДА ПО 20 %


ВЕ МОЛАМ


КО

read more »

Најважно е за Дома Најважно е за Македонија

41 Day 2,623, 10:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Незнам точно што проблем имате и со кого го имате дали сами со себе или незнам. Ама едно што знам е дека повеќе и повеќе од вас што имат Македонско Државњанство веќе сте се одкажале од Македонија и од Борење за Македонија....Знам играте со го

read more »

Политика Стратегија План

57 Day 2,618, 11:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Полека и Полека сваќам некои работи што повеќе чекаме нешто да се направи или некој нешто да направи толку повеќе ги губиме сите тие играчи што се надвор од Македонија како и тие Внатре

А ВелаЧ … read more »