Ambient on/off

Поделба [Републиканска Партија]

23 Day 3,412, 17:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво Македонци !

Честитки за успешната акција во Јужна Америка \o/
Честитки за оставањето на Аргентина без конгрес \o/
Само така сложни ќе владееме на три континенти \o/

Сега само треба да им ги задушуваме востанијата и да им го фаќаме сеир

read more »

Прво и вонредно Претседателско обраќање

50 Day 2,807, 11:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра вечер на сите !

Се извинувам што пишувам од приватниот весник, ама од 16 часот чекам одговор за ресетирање на сите емајлови на организациите, а статијава е и повеќе од потребна за да го сумираме денешниов ден.

Првин имаше буг со законот з

read more »

Кршење на предизборниот молк [Gamble]

46 Day 2,782, 16:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ќе бидам кратка и јасна.

Не напишав кандидатура просто за да не се повторуваме, сите имаме иста цел, сите сакаме да им ја наплатиме секоја минута од последниве две години.

Јас, како што гледате, уште еднаш решив да се вратам и да пробам да ја м

read more »