Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Illyrians Offical News!

AIRSTRIKE ,KONGRES ,INDIA,FORCIMI I SHQIPERISE, BABY BOOM,SHTIMI I SHQIPERISE.

14 Day 2,001, 10:19 Published in USA USA First steps in eRepublik First steps in eRepublik

1.Airstrike.
Sic e shini ne kemi plotesuar per here te dyte nevojat per airstrike dhe tani do te presim vendimin qe do te marri SnooopLion per leshimin e airstrike dhe vendin e duhur.Jane 3 vende qe une i cilesoj si me te lehta per te leshuar

read more »