Ambient on/off

Поделба - q5 храна

14 Day 2,293, 01:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво пријатели!

Пак продолжив со играње на eRepublik и правам нова поделба од 50 единици q5 храна.

Само напишете го бројот на Vote и Subscribe.

Поздрав!

read more »

Мала поделба-Завршена!

18 Day 1,908, 06:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Акцијата заврши...

Добитниците нагласени во коментарите...

Не заборавајте...

После оваа акција следи друга затоа бидете приклучени!!

Peace Off!

read more »

Прва статија!!

0 Day 1,905, 04:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како за прва статија нека биде оваа вицотека...

Трпана го прашува синот:
- Сине, зошто во последно време не се дружиш со Стојан?
- Па мамо, дали ти би се дружела со некој кој пие, пуши и се дрогира?
- Секако дека нема!
- Епа ете, гледаш, не са

read more »