Ambient on/off

Svim članovima i simpatizerima DSS

7 Day 877, 07:43 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina

Edit: 16.4. Zahvaljujući velikom broju glasača koji su dali glas Brdaru nije ni pokušan TO DSS. Hvala se svima koji su glasali i onima koji su jutro dočekali spremni da doputuju i glasaju ako bude potrebno.


Danas read more »

Kako pucati i sebi u ruku ili posle Toromana potop

58 Day 869, 03:39 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and HerzegovinaKao što znate na juče završenim izborima za predsednika u tesnoj ali legitimnoj borbi glasovima pobedio je NemanjaRS ispred Klynn-a. Zahvalnost za ovu pobedu i legitimitet izbora moramo odati adminima koji su posebno obratili pažnju na read more »

Kako pucati sebi u nogu na Toromanov način prvi deo

79 Day 860, 02:29 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina


Pre svega želim da se zahvalim svima koji su na izbiorima za kongres glasali za DSS i za mene lično. Svoju ulogu kongresmena shvatila sam ozbiljno, kao što sam i svoju predsedničku kampanju vodila ozbiljno. Tako ću pokušati da obavim i read more »

Obaveštenje u vezi Srbin Hospital Edit: novo bolje eTrkeljalo v2

8 Day 859, 04:41 Published in Serbia Serbia

Dragi prijatelji

Visoka cena rada u konstrukcijama primoral nas je da privremeno zatvorimo Srbin Hospital kako ne bi bili na gubitku. Preduzeće će ponovo početi sa radom kad se odnos proizvodne i tržišne cene bolnica uskladi.

Kad ponovo poč

read more »

Ne znaš šta imaš dok to ne izgubiš

77 Day 825, 17:04 Published in Serbia Serbia

Ne volim ovo što se dešava. Imali smo VeS, jednu od najbolje organizovanih armija u erepublici. Sačinjen od preko 1000 ljudi koji su se družili, trudili, radovali zajedničkoj borbi. Koji su verovali da daju sve od sebe za zajednicu i read more »